bedandbreakfast-aarhus

Bed and breakfast i Århus Nord

Billig overnatningsmulighed tilbydes i 3- etagers villa på Christiansbjerg i et roligt, men centralt beliggende kvarter.
Vi har i underetagen to lyse, rummelige dobbeltværelser med fælles gang, toilet, bad og tekøkken.

  • Dobbeltværelse : 500 kr pr. nat
  • Enkeltværelse : 400 kr pr. nat

Adgang til trådløst internet, TV, have og fri parkering.

Vi bor i gåafstand fra Aarhus universitet, Aarhus universitetshospital, Den gamle by, Botanisk have, IT-byen,  Aros,  Storcenter Nord og byens mange andre seværdigheder.

På vejen er der mulighed for fri parkering og der er gode transportforhold til byen og havneområdet – Århus Ø. Tæt på Århus Letbane (10 min. gang)

Vores “bed and breakfast” er røgfri og det er ikke tilladt  at medbringe dyr.

Vi er behjælpelige med oplysninger om Århus og omegn og hjælper gerne med til at gøre dit ophold så bekvemt og “skræddersyet” som muligt.

Venlig hilsen

Kurt Eriksen og Lone Blæsild

I forbindelse med Corona, har vi valgt kun at udleje  et værelse ad gangen. Det betyder, at du ikke deler bad, toilet og køkken med andre. Vi gør selvfølgelig ekstra rent i denne tid og der står håndsprit fremme. Hvis I kommer som familie, eller er flere, der følges ad, men ønsker hvert sit værelse, er I naturligvis velkomne. Denne ordning gælder indtil  videre
Da det begrænser vore udlejningsmuligheder, vil vi beder Jer om, at give besked i god tid, hvis I ønsker at ændre eller annulere Jeres reservation

25/5 2020